small_visual

Cross Media

Buro Zero houdt van communicatie, merken en grafisch vormgeven. Wij ontwikkelen corporate identity’s, complete huisstijlen, direct mailings etc. Door een gestructureerde aanpak, de juiste kennis en veel creativiteit maken wij de klant tevreden. Ondertussen hebben wij een ruime portfolio opgebouwd voor een diverse klantengroep. Wilt u precies weten waar wij goed in zijn? Onderstaand staan onze competenties verder omschreven.

Euro-Ferry-Transport

Corporate identity

Buro zero launching your brand. Voor diverse branches waaronder de food sector maken wij complete corporate identity's.

folders-en-brochures

Brochures/folders

Onze klanten staan vaak op beurzen. Een goede brochure of folder die uw bedrijf op een professionele manier presenteert, is ook daar onontbeerlijk.

brand-identity

Brand identity

We ontwikkelen, naast corporate identity's, ook brand identity's. Niets waardevoller dan een sterk en onderscheidend merk.

webdesign

Webdesign

Een goede website begint met de juiste vormgeving. Past de website binnen uw huisstijl? Wordt de boodschap goed overgebracht?

point-of-sale-materiaal

POS materialen

Merkattentie op de (winkel)vloer met point of sales materiaal. Van banieren tot complete beursstand voor Buro Zero gesneden koek.

Direct-Mail

Direct mail

Direct mail nog steeds een medium dat niet is afgeschreven en een perfect middel om heel gericht je doelgroep aan te spreken.

concept-creatie

Concept/Creatie

Na de juiste strategie wordt een concept ontwikkeld middels concept/creatie voor de in te zetten marketing middelen

advertising

Advertising

Traditioneel en doeltreffend. Wij maken diverse advertising campagnes voor klanten in magazines, glossy's en (regionale) kranten.

Scroll