Berghauser Pont - Buro Zero
Case

Een platform om je te ontwikkelen .

De kennisportals, cursussen en evenementen dragen bij aan de continue toegang tot actuele kennis en tools.

Awesome Image
omschrijving

Content direct beschikbaar voor digitale- en printkanalen

Berghauser Pont is het kennis- en opleidingsinstituut voor professionals met hart voor de publieke zaak. Door het aanbieden van kennisportals over specifieke thema’s kunnen professionals zich ontwikkelen, kennisdelen en met elkaar in contact te komen. De kennisportals zijn ontworpen en gerealiseerd door Buro Zero in samenwerking met PublishOne voor het publiceren van actuele vakliteratuur en gerelateerde content.

Project Process

Publicatie uitzetten naar meerdere kennisportals

De verschillende kennisportals van Berghauser Pont zijn Omgevingsweb, Data & Privacyweb en Klimaatweb. Alle artikelen worden geladen en geëdit in PublishOne. Buro Zero heeft de koppeling gemaakt tussen deze omgeving en WordPress. Alles wordt vanuit één omgeving naar de drie verschillende kennisportals uitgezet voor directe publicatie. We verzorgden onder andere het projectmanagement, de contentanalyse, migratie, grafische elementen, de koppeling en de templates en wireframes.

Koppeling met Centraal Boekhuis en administratie

Buro Zero verzorgt het onderhoud van de kennisportals en heeft voor elke website een zogeheten bookshop gekoppeld met het Centraal Boekhuis. Boeken van Berghauser Pont en relevante aanvullingen worden besteld via de webshop. Daarna wordt er een splitsing gemaakt tussen Print on Demand en het Centraal Boekhuis. Het bestelproces en de betaling verlopen via de website. Er is een koppeling gemaakt met het financiële pakket, zodat de betalingen direct binnenkomen in de boekhouding. Naast eigen medewerkers hebben ook partners van Berghauser Pont toegang tot de portal voor het aanleveren van artikelen.

Sparren over een vergelijkbaar project?

Let’s go!