Buro Zero official supplier internet en marketing Excelsior Rotterdam

Excelsior Rotterdam

Heeft Excelsior Rotterdam nog een introductie nodig? De Rotterdamse Eredivisie-club bestaat al sinds 1902 en speelt nog altijd op de plek waar de club ooit begon, in haar geliefde Woudestein (Kralingen).

Onze opdracht

Voor Buro Zero een jongensdroom: verantwoordelijk zijn voor alle communicatie-uitingen van Excelsior Rotterdam. Van het ontwerp van de website en diverse webshops van de club, tot stadion signing, banieren, bijdragen aan het magazine en opzetten van fotografie. Kortom: een stevige en complete profilering, zowel on- als offline.

Webshop realisatie Buro Zero

Wat leverden wij?

  • Opzetten van website en webshops, inclusief hosting
  • Concept en creatie middelen, zoals stadion signing en banieren
  • Restyling business magazine
  • Visuele communicatie socialmedia

” Wij zijn blij met de inbreng van Buro Zero bij het opzetten van onze online fanshop, maar ook bij andere marketingvraagstukken kunnen wij gebruikmaken van de expertise van Buro Zero. Dat maakt Buro Zero voor ons een waardevolle partner.” Wouter Gudde, Commercieel Directeur Excelsior Rotterdam

Uw online en offline zichtbaarheid vergroten? Wij weten hoe!

Stuur een e-mail

Heb je vragen, wil je een advies over je internet marketing activiteiten of wil je een doelgerichte website of optimalisatie? Bel gerust of neem contact op via het onderstaande contactformulier.

Alle velden met een * zijn verplicht