GRIP - Buro Zero
GRIP op werk.

Doordachte branding en marketing
voor aantrekken talent

Buro Zero ontwikkelde de nieuwe naam en corporate identity. Aan de hand van onze strategie werd het merk verder geladen en doorvertaald. Buro Zero was vanaf het allereerste begin in dit creatieve proces betrokken.

Awesome Image
omschrijving

Nieuw merk op de kaart zetten

Voor GRIP. op werk hebben we een marketingstrategie en bijbehorende merkactivaties ontwikkeld. De merkidentiteit is in kaart gebracht via een inventarisatie van de wensen en marktonderzoek. Het hele traject van strategie en concept tot realisatie is uitgevoerd door Buro Zero. De merkidentiteit is verweven in alle uitingen en tot in de kleinste details. Gebruik van tekst, kleuren, visuals en uitvoering is op elkaar afgestemd voor een herkenbare en onderscheidende huisstijl. Met als resultaat een sterke merklancering.

Projecten

Alle online en offline uitingen

De verschillende expertises binnen het team zorgden voor het verwezenlijken van het concept en de strategie achter GRIP. op werk, zowel online als offline. Alles van POS-materiaal, stationary, responsive website en andere creatieve content, zoals de gepersonaliseerde quotes op de visitekaartjes en op website.

Sparren over een vergelijkbaar project?

Let’s go!