UWV - Buro Zero
UWV KENNISPLATFORM

Online bibliotheek
voor systeemhandboeken

Het is een contentcreatie, -beheer en -publicatie oplossing in één. De meer dan 20.000 medewerkers van het UWV werken met veel verschillende systemen.

Awesome Image
omschrijving

Handboeken voor 20.000 medewerkers

UWV staat voor Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen en zorgt voor een deskundige en efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen, zoals de WW, WIA, WAO, WAZ, Wazo en Ziektewet. Daarnaast bieden zij arbeidsmarkt- en gegevensdiensten. De drie kerntaken van het UWV zijn Werk, Uitkeren en Gegevensbeheer. Buro Zero heeft voor het UWV een online bibliotheek gecreëerd voor alle interne systeemhandboeken.

Project Process

Complete migratie en realisatie

Voor de realisatie van de online bibliotheek zocht Buro Zero de samenwerking met PublishOne. Door te schrijven in PublishOne is geschreven content direct geschikt voor publicatie. Het is een contentcreatie, -beheer en -publicatie oplossing in één. De meer dan 20.000 medewerkers van het UWV werken met veel verschillende systemen. Voor elk systeem is een handboek ontwikkeld. Voor een actueel overzicht was eerst nog veel manueel werk nodig en de omgeving was verouderd en foutgevoelig.

Via slimme zoekopdrachten de juiste handboeken inzien

We hebben een koppeling gemaakt met PublishOne en de omgeving voor de digitale handboeken. Medewerkers kunnen inloggen en via zoekopdrachten en filters het juiste handboek selecteren en inzien. De redactie schrijft de actuele content en de laatste versie wordt direct gepubliceerd. Het systeem wordt continu geüpdatet. Hierdoor ontstaat een overzichtelijke bibliotheek voor de handboeken. Buro Zero heeft de complete migratie verzorgd, inclusief testen, code schrijven, integratie met PublishOne en grafische elementen..

Sparren over een vergelijkbaar project?

Let’s go!