Buro Zero is specialist in gebruikersvriendelijke WordPress websites

WordPress website hulp en advisering

Werkt een WordPress functie of koppeling niet? Of zoek je ondersteuning in het vormgeven en/of opmaken van pagina’s? Vul het formulier onderaan de pagina in en we proberen het op te lossen. Ons team van specialisten staan graag voor je klaar.

Een website heeft onderhoud nodig; templates en plugins kunnen gedurende de tijd verstrijkt verouderen, waardoor verschillende functionaliteiten niet meer werken zoals ze horen. We bekijken graag je situatie en adviseren je op maat over updates en wijzigingen aan je website. Naast het aanpakken van directe problemen richten we ons ook graag tot de kern en oorzaak van issues, waarbij we graag met je meedenken op strategisch niveau. We zijn graag je partner in het realiseren van een professionele unieke website met een perfecte gebruikerservaring, zonder lange laadtijden en foutmeldingen.

Experts in Wordpress

Wij zijn experts in technische begeleiding van start tot landing. We kunnen elke vraag over het WordPress CMS beantwoorden en hebben uitgebreide kennis op het gebied van open source systemen en het opzetten van ingewikkeldere applicaties voor websites. Door onze technische achtergrond kijken we net wat verder dan de standaard functionaliteiten en bijten we ons graag vast in code.

Waarom kiezen voor Buro Zero?

  • Experts op het gebied van technisch WordPress support, advisering en ondersteuning
  • Korte lijnen; wij denken oplossingsgericht en houden van aanpakken
  • Wat de vraag ook is, wij komen tot een oplossing

“Door de actieve ondersteuning van Buro Zero bij vragen over onze website lopen we nooit achter, en kunnen we eventuele fouten al snel doorzien.” Vakmedianet

Wil je meer weten over onze WordPress helpdesk & support? Of heb je wellicht interesse in een vrijblijvende afspraak? Neem contact met ons op.

Kunsthal-Rotterdam-website-Buro-Zero

Kunsthal Rotterdam

  • #Wordpress
  • #socialmedia
  • #infographics
  • #online
  • #jaarverslag

De jaarresultaten interactief gepresenteerd in een eigen WordPress-omgeving en ondersteund met een ge√Įntegreerde social-mediastrategie.

Wat vinden onze klanten?

Stuur een e-mail

Heb je vragen, wil je een advies over je internet marketing activiteiten of wil je een doelgerichte website of optimalisatie? Bel gerust of neem contact op via het onderstaande contactformulier.

Alle velden met een * zijn verplicht