small_visual

Internet & Mobiel

Buro Zero Internet & Mobile heeft ruim 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke websites, ecommerce oplossingen en mobiele apps. Alles wat we ontwikkelen willen we zo functioneel mogelijk opzetten. Om tot een goed resultaat te komen werken wij met een succesvol stappenplan. Ons primaire doel hiermee is om meer business te behalen uit de verschillende online kanalen. Onderstaand een greep uit onze specialisaties.

tailermade-websites-buro-zero

Tailormade websites

Een website is uw online visitekaartje. Wij zorgen ervoor dat uw website perfect aansluit binnen uw huisstijl. Uiteraard geheel responsive.

responsive-webshops-burozero

Reponsive webshops

Buro Zero ontwerpt en realiseert professionele webshops. Wij maken hier gebruik van Woocommerce; hét ecommerce platform van Wordpress.

wordpress-template-websites-buro-zero

Template websites

Eenvoudig en snel een website online hebben? Buro Zero heeft een ruime keuze uit speciaal geselecteerde responsive template websites.

buro-zero-mobile-apps

Apps

Naast websites maken wij ook apps voor Apple en Android besturings- systemen. Dit kan een hybride app zijn of geheel native.

opensource-wordpress-cms-buro-zero

Opensource CMS

Buro Zero werkt standaard met het Wordpress opensource CMS. Door de vele mogelijkheden en diversiteit aan plugins een stabiel en flexibel platform.

dedicated-server-buro-zero

Dedicated hosting

Om kwaliteit te garanderen beheert Buro Zero alle websites op hun eigen dedicated servers welke dagelijks worden geback-upt.

mailchimp-buro-zero

Digitale nieuwsbrieven

Effectieve e-mail marketing om meer (kopende) bezoekers naar uw website of webshop te krijgen? Buro Zero denkt met u mee om dit te realiseren.

domeinnaam-registratie

Domeinregistratie

Starten met een website? Een van de eerste stappen is een goede domeinnaam. Wij regelen alles voor u van registeren tot de e-mailadressen.

Scroll