MVO - Buro Zero
Buro Zero

Charity & MVO

Buro Zero zet zich in voor diverse MVO-initiatieven. Samen met ons netwerk creëren we waardevolle verbindingen tijdens (charity) evenementen en activiteiten.

Awesome Image

'Goed doelen club'

Buro Zero wil graag wat teruggeven aan de maatschappij en is daarvoor lid van de Rotterdam Charity Club. We zijn van deze 'goed doelen club' zelfs initiator en medeoprichter.

Rotterdam Charity Club

Rotterdam Charity Club De Rotterdam Charity Club (RCC) is ontstaan uit diverse mvo-activiteiten zoals zoals het White Collar Boxing Event , de Rotterdam CabrioRally en de Rotterdam RibRally . De afgelopen jaren ontpopten deze activiteiten zich tot grote en drukbezochte netwerkevents voor het goede doel. Met deze events werd tot nu toe al ruim € 400.000,- netto opgehaald voor het goede doel.

Netwerkevents

Per kalenderjaar organiseert de RCC een aantal netwerkevents en clubavonden. Met een ambassadeurschap van de RCC zet je je in voor de stad Rotterdam en voor elkaar. Leden zijn ondernemers die zich (met hun netwerk) willen inzetten voor goede doelen en de stad Rotterdam. Zij vormen een community van mvo minded bedrijven in Rotterdam, die hun eigen netwerk een impuls willen geven en zich daarbij graag willen inzetten voor hun stad.

Marketing partner

Buro Zero is tevens de marketing partner van de RCC. Zo tekende wij voor de corporate identity, de website en verzorgen we alle communicatie middelen tijdens events en ook de aftermovies hiervan.

Sparren over een vergelijkbaar project?

Let’s go!