Het team van Buro Zero bestaat uit strategische en creatieve specialisten.

Buro Zero

Wij zijn Buro Zero, strategisch-creatief internetbureau uit Rotterdam. Onze focus? Het bieden van oplossingen voor de internetvraag van onze klanten. Dat kan een nieuwe corporate identity zijn. Maar ook een social-mediastrategie of webshop ter ondersteuning van de business-doelstellingen. Misschien wel een compleet nieuwe website. Of juist een handige app die het zakendoen vergemakkelijkt.

Onze werkwijze

Wat de vraag ook is, wij komen tot een oplossing door het combineren van grafische en interactieve concepten met een gedegen technische realisatie. Vaak doen we dat op basis van open source contentmanagementsystemen (CMS) zoals WordPress en Woocommerce. Maar altijd met de beste interactieve ondersteuning van het product en het succes van onze klanten voor ogen. Van start tot landing.

Ons team

Ons vaste team bestaat uit strategische en creatieve specialisten. Daarnaast halen we voor bepaalde vragen expertise in huis door samenwerking met externen vanuit ons uitgebreide netwerk, zoals SEO-specialisten of copywriters. Door dit (nieuwe) werken zetten we zo altijd de juiste mensen in voor het vraagstuk. We vangen daarmee eventuele pieken in het werk goed op en halen de afgesproken deadlines. Wat ons betreft logisch.

Maak hieronder kennis met Buro Zero:

erwin 600x600

Erwin Commijs

Strategie & project management

okke 600x600

Okke Groeneweg

Concept Creatie

nadine 600x600

Nadine Schepers

Projectmanagement & Graphic Design

daan 600x600

Daan van Mil

Back-end Developer

 

Thijs-Groeneweg-600x600

Thijs Groeneweg

Videoproductie

floor 600x600

Floor van Essen

Office manager & Finance

Kes_van_ommen_600x600

Kes van Ommen

Online Marketing

Niels-Dekker-Buro-Zero

Niels Dekker

Account- en projectmanagement

Schermafbeelding 2020-10-14 om 09.47.31

Arjan Slingerland

Front-end Developer

roef 600x600

Roef

Security & ontvangst

pipi 600x600

Pipi

Security & ontvangst