coolbreakijs-1

CoolBreak

Een nieuwe positionering en merkbeleving.

Voor een ijsconcept voor horeca-ondernemers. Crossmediaal doorvertaald naar nieuwe communicatiemiddelen.

Wisselaar Ice & Coffee Concepts B.V. is al meer dan 25 jaar actief in het ontwikkelen van ijs- en koffieconcepten. Het ijsconcept van Wisselaar is een onderscheidend ijsconcept speciaal gemaakt voor horeca-ondernemers. Het heeft een breed assortiment aan grondstoffen, uitgebreide promotiematerialen, maatwerk mogelijkheden en professionele verkoopsupport. Het ijsconcept is er volledig op gericht om de ijsomzet van horeca-ondernemers te verhogen.

Een nieuwe merkpositionering en merkbeleving

Voor het softijsconcept van Wisselaar Ice & Coffee Concepts hebben wij een nieuwe merkpositionering en look & feel ontwikkeld, welke is gebaseerd op “CoolBreak. That’s (n)ice”

CoolBreak. That’s (n)ice;

  • zit op de beleving van het product softijs
  • heeft een duidelijke belofte in zich.
  • staat voor wat het is…. het is gewoon heerlijk ijs
  • en het zegt iets prettigs over het moment dat je het softijs nuttigt…. je hebt een cool break.

Crossmediaal doorvertaald

De nieuwe merkpositionering en look & feel is crossmediaal – dus zowel online als offline – doorvertaald naar nieuwe communicatiemiddelen zoals een website incl. webshopmodule, brochures, productleaflets, advertenties, beurspresentatie, verpakkingen en e-mailmarketing. Om een indruk te krijgen van deze merkbeleving kunt u ook kijken op www.coolbreak.nl

Responsive website incl. webshopmodule

De website is responsive gemaakt. Het ontwerp van de website schaalt automatisch mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Kortom; ook optimaal leesbaar op (mini)tablet en smartphone.

IJskaart

De ijskaart werkt met removable plakkaarten, zodat de ondernemer zelf zijn assortiment kan samenstellen. Met removable prijsstickers bepaalt hij zelf wat zijn verkoopprijs is.

Productleaflets

Het totale CoolBreak assortiment op een overzichtelijke manier weergegeven.

Stoepbordposter

Om de vraag naar softijs en milkshakes te stimuleren.

Scroll