De Thuiswinkel Awards zijn de meest prestigieuze titels in ecommerce land

Ieder jaar organiseert de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie de Nationale Thuiswinkel Awards. Dit zijn de meest prestigieuze titels die er op ecommerce gebied te winnen zijn. De prijzen worden uitgereikt aan Nederlandse webwinkels die producten en/of diensten verkopen aan de Nederlandse Consument. Buro Zero ontwikkelde in samenwerking met Thuiswinkel.org de website van Thuiswinkel Awards.

livestream-awards-burozero-def

Livestream verbinding

Op de gala avond zelf kunnen de thuisblijvers alles live volgen op de livestream verbinding die beschikbaar wordt gesteld via de website van de Thuiswinkel Awards. Na de prijsuitreiking worden alle winnaars direct op de website geplaatst. Via socialmedia wordt iedereen op de hoogte gebracht wie zich de beste webshops van Nederland mogen noemen.

champagne-burozero

Een soepel en gestructureerd stemproces

Op de Thuiswinkel Award website zijn alle winnaars te vinden, kunt u stemmen op favoriete webshop en kunt u de leukste foto’s en video’s bekijken. Voor de hosting van de Thuiswinkel Award website wordt er structureel rekening gehouden met diverse piekmomenten. Stemmen en deelnemen verloopt op deze manier soepel en gestructureerd.

Scroll