Nederlandse Thuiswinkel Organisatie

Thuiswinkel.org is de branchevereniging van webwinkels die producten en/of diensten verkopen aan de Nederlandse consument. De consument kent Thuiswinkel.org voornamelijk door het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk.  Het Keurmerk wat een webwinkel krijg na het doorlopen van een certificering. Buro Zero werkt al 10 jaar voor Thuiswinkel.org op het gebied van communicatie en internetrealisatie. Zo hebben wij de huisstijl ontwikkeld, het grafisch ontwerp van de website opgezet, klachtenmodules online geplaatst en vele brochures grafisch vormgegeven.

Infographics

Een infographic zegt meer dan duizend woorden. Sinds een aantal jaren maken wij dan ook regelmatig verschillende infographics voor de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie in samenwerking met GfK. Hoeveel wordt er online besteed door de Nederlandse consument, wat zijn de top 5 branches of wat is nou het meest gebruikte device waar de consument online mee shopt. Buro Zero start met het inventariseren van de gegevens en de wens van de klant. Hierna gaan we aan de slag met schetsen en het definitief inkleuren van de visuals.

Brochures, flyers, folders

De Webwinkel Vakdagen, Shopping today, Nieuwjaars receptie een greep uit een aantal evenementen welke Thuiswinkel.org o.a organiseert. Voor velen van deze evenementen verzorgt Buro Zero het drukwerk. Van lobbyboekjes, business partner folders tot aan gehele marktonderzoeken opgemaakt in de stijl van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

Scroll