Rotterdam Charity Club - Wordpress websites, Webdesign Rotterdam

Rotterdam Charity Club

Rotterdam Charity Club (RCC) is de eerste business charity club van Rotterdam en omstreken. Als lid van de RCC ben je onderdeel van een platform dat je helpt je zakelijke netwerk uit te breiden. Met je lidmaatschap draag je op een positieve manier bij aan goede doelen en initiatieven in en rond Rotterdam.

Voor wie is de RCC?

De RCC is een business charity club voor ondernemers die hun zakelijke netwerk willen uitbreiden. De club wordt gefund uit de mvo-budgetten van haar leden. Het lidmaatschap van de RCC is daarmee een voorbeeld van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Activiteiten

Als lid van de RCC ben je onderdeel van een community van Rotterdamse bedrijven en ondernemers met een hart voor de stad. Je sluit aan bij borrels en clubavonden, en gaat mee met events en activiteiten. Je kunt daarnaast (met voorrang) meedoen aan bestaande initiatieven die in Rotterdam voor het goede doel worden georganiseerd, zoals White Collar Boxing, Rotterdam RibRally en Rotterdam Cabrio Rally.

“Bedankt Rotterdam! We zijn enorm blij met de samenwerking met de Rotterdam RibRally” Marie-José Helle, directeur Lymph&Co

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]