Website laten maken - Buro Zero

Website laten maken

WordPress website laten maken

Websites zijn een groot onderdeel van je online zichtbaarheid. Maak van prospects nieuwe klanten en zorg voor een ijzersterke website. Dat betekent: SEO, UX/UI, online marketing, conversies. Alleen dan ga je het verschil maken. Buro Zero heeft de oplossing.

Converterende  website laten maken

Zomaar een website online zetten en wachten op klanten is geen goed idee. Inmiddels zijn er tal van technieken en ontwikkelingen op het gebied van design, technologie en tools die samen zorgen voor een complete, geoptimaliseerde website. Leads verzamelen en deze laten converteren is een belangrijk doel van je website. Veel gebeurt automatisch, maar dan moet de inrichting wel kloppen. Zowel aan de voorkant als de achterkant. Een website laten maken door het team van Buro Zero resulteert in een hoge online zichtbaarheid op een manier die past bij de organisatiedoelstellingen en (nieuwe) huisstijl. Bezoekers ervaren een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke en visueel aantrekkelijke website die aanzet tot actie.

CMS en hosting nieuwe website

Je website goed inrichten gebeurt in het CMS, ofwel het contentmanagementsysteem. Onze webdevelopers gebruiken hiervoor het gebruiksvriendelijke en intuïtieve systeem van WordPress. Dit systeem staat bekend om de vele plug-ins en mogelijkheden. Ook wordt het CMS van WordPress regelmatig geüpdatet voor een nog betere ondersteuning van je website. Met dit contentmanagementsysteem is de gebruiker zelf in staat de website te beheren. Heb je toch ondersteuning nodig en wil je het plaatsen van content, plug-ins en meer uitbesteden, dan helpt ons team van professionals je verder.

Buro Zero biedt betrouwbare hosting en support aan klanten. Je gegevens zijn veilig, up-to-date en altijd bereikbaar. We zorgen voor een stabiele omgeving zodat je site of portal werkt volgens afspraak. Mocht er toch iets gebeuren, dan staat ons team voor je klaar.

Waarom een website laten maken door Buro Zero? 

Door de vele aanbieders en websitebouwers kunnen we ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij kennen de markt als geen ander en kennen de vraagstukken die spelen. Een website laten maken draait niet alleen om leads of een nieuw design. Het is een onderdeel van je online zichtbaarheid en moet een krachtig fundament hebben. Bij Buro Zero werkt een team van specialisten die kennis bezitten, praktijkervaring hebben en graag experimenteren met de nieuwste technologie. Alles voor een website die voldoet aan de wensen en doelstellingen van onze klanten. Het zijn ook onze klanten die ons onderschrijven op onderstaande punten:

  • Sterk in maatwerk oplossingen; o.a. websites, webshops en portals
  • Ondersteuning van kennismaking en brainstorm tot livegang
  • Korte lijnen binnen de organisatie en een vast contactpersoon
  • Specialistische kennis en praktijkervaring binnen een hecht team

“De samenwerking met Buro Zero verliep erg goed. Ze stonden paraat als er hulp nodig was en vertaalden onze wensen en eisen naar een mooi design.”

Lancering van jouw website, webshop, merk, product of dienst?

Buro Zero bedenkt en ontwikkelt maatwerk oplossingen: van het ontwikkelen van creatieve marketingconcepten en de vertaling daarvan naar effectieve campagnes. Voor zowel traditionele printcampagnes als online marketing. Websites, webshops, portals, kennisbanken en meer. Alles geregeld; van idee tot livegang, online zichtbaarheid én vindbaarheid, van conversie tot leads.

Wij bouwen jouw nieuwe website. Maak kennis met Buro Zero?

Bel 088-3219376 of stuur een e-mail naar hello@burozero.com

Full service.
Full focus.

Stil staan is achteruitgang, daarom is ons vizier altijd naar voren gericht.

Charity &
MVO.

Buro Zero verbindt tijdens (charity) evenementen en activiteiten.

Check onze cases.

Awesome Image
“Vakmedianet voorziet dagelijks ...
Vakmedianet
Awesome Image
“Rotterdam Charity Club ...
Rotterdam Charity Club
Awesome Image
“Offline- en online ...
OLOF MTT
Awesome Image
“Een platform om ...
Berghauser Pont
Awesome Image