3, 2, 1, Zero…Launch! - Buro Zero

Posted By Ruben

3, 2, 1, Zero…Launch! - Buro Zero

Eén van de vragen die we vaker krijgen over Buro Zero is waar de naam vandaan komt en hoe het besluitvormingsproces was om een Digital Agency ‘Buro Zero’ te noemen.

Lancering je merk of bedrijf

Het woord ‘Zero’ heeft naast de primaire betekenis ook een heel sterk karakter. Het cijfer 0 is namelijk ook het begrip om een beginpunt van iets of iemand aan te duiden. In het Engels wordt het ook wel: jumping-off place genoemd. Ook is ‘zero’ het laatste woord dat je hoort voordat er ‘launch’ wordt geroepen bij de lancering van een spaceshuttle. Buro Zero is de Digital Agency om die lancering voor jouw merk of bedrijf in te leiden.

Full service. Full focus.

Daarnaast is ‘Zero Hour’ een term die gebruikt word in militaire omgevingen om het moment aan te geven dat er een militaire operatie van start gaat. Of wanneer er een belangrijke beslissing genomen moet worden. Dit zijn vertalingen die met name het karakter van Buro Zero beschrijven.

Met volledige focus en precisie denken wij strategisch, technisch en conceptueel mee met het lanceren of boosten van jou brand. Daarbij voeren we met militaire precies de taken uit waarvoor wij worden ingeschakeld.
Heeft jouw brand of bedrijf ook een digitale (marketing)boost nodig? En ben je klaar om samen met Buro Zero de weg naar boven in te zetten? Neem dan middels het onderstaande formulier contact met ons op. Wij helpen je graag op weg naar ‘next level’.

Leave A Comment