Koppelingen en plugins - Buro Zero

Koppelingen en plugins

Je website of webshop moet werken voor jouw bedrijf of merk. Logisch dus dat je op zoek bent naar koppelingen met je bestaande systemen zoals CRM, voorraad of boekhouding. Maar ook als je een op maat gemaakte plugin wilt integreren op je website of webshop ben je bij Buro Zero aan het juiste adres.

Expers in hosting en onderhoud

Buro Zero is expert in het ontwikkelen van websites en webshops op basis van de open source-systemen WordPress (websites) en Woocommerce (webshops). Door onze jarenlange ervaring met WordPress CMS en Woocommerce kennen wij deze systemen door en door en kunnen we applicaties op maat maken. We draaien onze hand niet om voor een ingewikkelde koppelingen en het plaatsen van plugins.
Buro Zero levert onder meer:

  • WordPress-omgevingen op maat, inclusief hosting
  • Woocommerce koppelingen met externe order afhandeling software
  • Koppelingen met ERP, CRM, voorraad, betalingssystemen, database exports
  • Plaatsen van plugins zoals subscriptions of automatische incasso voor website en webshop

Waarom kiezen voor Buro Zero?

Wij helpen je om je webshop zo op te zetten dat deze voor je gaat werken. Met het oog op de toekomst denken we na over wat hij niet alleen op dit moment, maar wellicht ook in een later stadium moet kunnen faciliteren. Welke toepassingen zijn gewenst wanneer je bedrijf groeit en welke koppelingen helpen jou om meer omzet uit je webshop te halen? De experts van Buro Zero denken met je mee.

Wij werken graag samen met jou en daarom zijn de lijnen bij ons altijd kort. Ondertussen hebben we een ruim portfolio opgebouwd voor diverse klanten. Wil je meer weten over waar wij goed in zijn of inspiratie op doen? Lees dan onze cases of neem contact op voor een afspraak.

Plaatsen van koppelingen en plugins

Onze experts houden van een uitdaging en hebben uitgebreide ervaring met het opzetten van verschillende toepassingen, voor zowel eenvoudige als ingewikkelde vraagstukken. We zijn zowel technisch als strategisch en creatief onderlegd op dit vlak. Buro Zero ontwerpt en plaatst de koppelingen of plugins binnen je open source website of webshop.

Koppelingen en plugins die omzet genereren

Samen met jou bekijken we de situatie waarvoor een oplossing gevraagd wordt. We bepalen de doelgroep en strategie om zo tot een concreet plan te komen dat jou tijd en geld gaat besparen.
Maar we denken ook verder: welke toepassingen zijn gewenst wanneer je bedrijf groeit en welke koppelingen helpen jou om meer omzet uit je webshop te halen?

Sparren over jouw digitale groei?

Bel 088-3219376 of stuur een e-mail naar hello@burozero.com

Full service.
Full focus.

Stil staan is achteruitgang, daarom is ons vizier altijd naar voren gericht.

Charity &
MVO.

Buro Zero verbindt tijdens (charity) evenementen en activiteiten.

Check onze cases.

Awesome Image
“Vakmedianet voorziet dagelijks ...
Vakmedianet
Awesome Image
“Rotterdam Charity Club ...
Rotterdam Charity Club
Awesome Image
“Offline- en online ...
OLOF MTT
Awesome Image
“Een platform om ...
Berghauser Pont
Awesome Image