Koppelingen en plugins - Wordpress websites, Webdesign Rotterdam

Koppelingen en plugins

Je website of webshop moet werken voor jouw bedrijf of merk. Logisch dus dat je op zoek bent naar koppelingen met je bestaande systemen zoals CRM, voorraad of boekhouding. Maar ook als je een op maat gemaakte plugin wilt integreren op je website of webshop ben je bij Buro Zero aan het juiste adres.

 

Experts in hosting en onderhoud

Buro Zero is expert in het ontwikkelen van websites en webshops op basis van de open source-systemen WordPress (websites) en Woocommerce (webshops). Door onze jarenlange ervaring met WordPress CMS en Woocommerce kennen wij deze systemen door en door en kunnen we applicaties op maat maken. We draaien onze hand niet om voor een ingewikkelde koppelingen en het plaatsen van plugins.
Buro Zero levert onder meer:

 • WordPress-omgevingen op maat, inclusief hosting
 • Woocommerce koppelingen met externe order afhandeling software
 • Koppelingen met ERP, CRM, voorraad, betalingssystemen, database exports
 • Plaatsen van plugins zoals subscriptions of automatische incasso voor website en webshop

Waarom kiezen voor Buro Zero?

 • Experts op het gebied van WordPress, Woocommerce en ingewikkeldere toepassingen
 • Ondersteuning van start tot landing
 • De lijnen zijn kort; wij zijn toegewijd en nuchter
 • Uitgebreide kennis en ervaring

Plaatsen van koppelingen en plugins

Onze experts houden van een uitdaging en hebben uitgebreide ervaring met het opzetten van verschillende toepassingen, voor zowel eenvoudige als ingewikkelde vraagstukken. We zijn zowel technisch als strategisch en creatief onderlegd op dit vlak. Buro Zero ontwerpt en plaatst de koppelingen of plugins binnen je open source website of webshop.

Koppelingen en plugins die omzet genereren

Samen met jou bekijken we de situatie waarvoor een oplossing gevraagd wordt. We bepalen de doelgroep en strategie om zo tot een concreet plan te komen dat jou tijd en geld gaat besparen.
Maar we denken ook verder: welke toepassingen zijn gewenst wanneer je bedrijf groeit en welke koppelingen helpen jou om meer omzet uit je webshop te halen?

“Met WordPress Woocommerce kunnen wij nu eenvoudig zelf webshops aanmaken. Binnen 10 minuten hebben wij een nieuwe webshop online. Daarnaast zit alles bij ons gekoppeld aan ons ERP pakket” Vakmedianet

Wij werken graag samen met jou en daarom zijn de lijnen bij ons altijd kort. Ondertussen hebben we een ruim portfolio opgebouwd voor diverse klanten. Wil je precies weten waar wij goed in zijn of wil je inspiratie opdoen? Lees dan onze cases of neem contact op voor een afspraak.

vakmedianet_screen

Vakmedianet

 • #webshops
 • #Wordpress
 • #Woocommerce
 • #uitgeverij

Meerdere webshops, 1 centrale orderafhandeling op basis van Woocommerce: absoluut maatwerk binnen het opensource-CMS WordPress.

Wat vinden onze klanten?

Stuur een e-mail

Heb je vragen, wil je een advies over je internet marketing activiteiten of wil je een doelgerichte website of optimalisatie? Bel gerust of neem contact op via het onderstaande contactformulier.

Alle velden met een * zijn verplicht