Persbericht - Buro Zero

Persbericht

Buro Zero groeit en is nu onderdeel van de Prisma Group

In de afgelopen periode hebben we een flinke stap gemaakt in de verwezenlijking van onze groeiambitie. Het nieuws mag naar buiten: Buro Zero blijft Buro Zero, maar is nu onderdeel van de Prisma Group. Dat betekent dat we voorwaarts kunnen als een middelgroot Digital Agency. Zo hebben we een (development)team van ruim 30 specialisten én een volwaardige dienstverlening voor de zakelijke markt. Sterk in strategie, creativiteit en technologie. We werken nu nog centraler vanuit het hoofdkantoor WTC Rotterdam, Beursplein 37. Een plek waar alle expertises samenkomen en we onze dienstverlening uitbreiden met een breed pallet aan state-of-the-art SaaS-oplossingen.

Specialistische en technische oplossingen

Prisma staat als Tech-bedrijf bekend om oplossingen voor het digitaliseren en automatiseren van werkprocessen en heeft inhouse een aantal SaaS-oplossingen ontwikkeld. Bijvoorbeeld CooCoo, een omnichannel platform, dat gebruikers ondersteunt bij het creëren en delen van content; create once, publish everywhere. Content voor narrowcasting, e-commerce, social media en nieuwsbrieven, hiermee bedient CooCoo klanten zoals de NS, ProRail en het World Trade Center. Het kassa Cloud systeem, OctoPOS, werkt hier feilloos mee samen, waarmee zij ook de ketens in de retail en leisure een complete beleving kunnen leveren.

Inzetten op digitalisering

Deze samenwerking is een belangrijke stap voorwaarts voor Buro Zero. We zijn nog beter voorbereid op de toekomst en bouwen aan de verdere digitalisering voor onze opdrachtgevers. Onze bestaande relaties ervaren meer veerkracht en we ondersteunen nieuwe klanten direct vanaf het begin met een complete dienstverlening. Daarnaast blijven we onszelf technisch ontwikkelen en creëren we onder meer portals, websites en webshops voor uiteenlopende branches. We blijven Buro Zero en kunnen onze opdrachtgevers nu nog meer oplossingen bieden.

Benieuwd wat de samenwerking voor jouw bedrijf kan betekenen?

Kom eens langs in het WTC Rotterdam of neem contact met ons op!
Bel 088-3219376 of stuur een e-mail naar hello@burozero.com

Full service.
Full focus.

Stil staan is achteruitgang, daarom is ons vizier altijd naar voren gericht.

Charity &
MVO.

Buro Zero verbindt tijdens (charity) evenementen en activiteiten.

Check onze cases.

Awesome Image
“Vakmedianet voorziet dagelijks ...
Vakmedianet
Awesome Image
“Rotterdam Charity Club ...
Rotterdam Charity Club
Awesome Image
“Offline- en online ...
OLOF MTT
Awesome Image
“Een platform om ...
Berghauser Pont
Awesome Image